Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Закачалка за Кърпи За съхранение на хавлиените Кърпи Бяло, без Пробиване, Държач за Кърпи, Самоклеящийся, Сгъваем, с плетене на една Кука, монтиран на стената, Алуми?

Закачалка за Кърпи За съхранение на хавлиените Кърпи Бяло, без Пробиване, Държач за Кърпи, Самоклеящийся, Сгъваем, с плетене на една Кука, монтиран на стената, Алуминиеви, Баня и Тоалетна, 50 см

BGN 46.75
 

Налично за поръчка
Продукти

на Приложение : Подходящ е за бани, кухни, перални помещения, тераси, дневни или всеки дом, хотел и офис, където са необходими закачалки за кърпиХарактеристики : 1. С помощта на hook Notice : 1. на Приложение : Подходящ е за бани, кухни, перални помещения, тераси, дневни или всеки дом, хотел и офис, където са необходими закачалки за кърпи.Ако искате да инсталирате лира на неравни стени, ние също предлагаме консумативи за пробиване.Спестяване на пространство : е сгънат под ъгъл 90 °, свободно обърна се притиска към стената, когато не се използва, и спестява място в три измерения.Спестяване на пространство : е сгънат под ъгъл 90 °, свободно обърна се притиска към стената, когато не се използва, и спестява място в три измерения.Вие и вашето семейство можете да го използвате с доверие. Лесно почистване 3. Устойчивост на температурни крайности, водоустойчив, антикоррозийный, антикоррозийный, дълъг срок2.Ако искате да инсталирате лира на неравни стени, ние също предлагаме консумативи за пробиване.Продуктът е безопасно и безвредно за околната среда, не избледняват и не се драска.Продуктът е безопасно и безвредно за околната среда, не избледняват и не се драска.Вие и вашето семейство можете да го използвате с доверие.Дизайн с плетене на една кука : може да се използва за закачане на кърпи, дрехи, чадъри, шапки, чанти, ключодържатели, чай кърпи и т. Използвайте лепило без нокти, за да се избегне пробиване на дупки в стената на банята комнаты4. Този продукт се продава само на закачалки за кърпи и не съдържа никакви други предмети.Дизайн с плетене на една кука : може да се използва за закачане на кърпи, дрехи, чадъри, шапки, чанти, ключодържатели, чай кърпи и т.

Общи свойства

Product name:
Wall-mounted towel rack
Category:
Bathroom Accessories
Material:
Space aluminum
color:
White
Size:
26x21x50/60cm
2 installation methods:
punch-free (no nail glue), punch-hole (screw)
Scope of supply:
1 self-adhesive towel rack
Application:
Install in bathroom, bedroom, kitchen, office, bar, workshop or garden shed.
Features:
1. Resistance to temperature changes, waterproof, anti-rust, anti-corrosion, long service life:
2. Easy to clean:
3. Use nail-free glue to avoid drilling holes in the bathroom wall:
4. Can be folded at 90°, shrink freely, and put away when not in use:
5. With hook:
Notice:
1. This product only sells towel racks and does not contain any other items.:
2. Due to objective reasons, the product will have size error and color difference, which is normal. :

Те също купуват с този продукт