Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Ochine Коледен Елф Пълнени С Крака Остана Коледа Topper Украса На Плюшено Мече Дядо Елф Крака Висящи Украшения Коледен Празник В Закрито На Открито Парти Начало Декор Ка?

Ochine Коледен Елф Пълнени С Крака Остана Коледа Topper Украса На Плюшено Мече Дядо Елф Крака Висящи Украшения Коледен Празник В Закрито На Открито Парти Начало Декор Камина Автомобил Коледен Орнамент

BGN 4.47
 

Налично за поръчка
Продукти

Празнични : Сладки елфските крака са направени специално за честването на празници и са идеални за витрината на вашия магазинПразнични : Сладки елфските крака са направени специално за честването на празници и са идеални за витрината на вашия магазин. Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт. Стилове : имаме три различни стила на вашия избор, за да отговори на всички ваши нужди в празнична украса.Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр.Моля, обърнете се към самия продукт.Коледна украса с пълни крака елф, приклеенные към дървото, стилове : У нас има различни стилове, за да направите избора си, за да посрещне всички ваши нужди в празнична украса.Ефектно окачване-шарм за коледната почивка.Сладки крачета елф : Уникални приказно крака елф под формата на елхи, които изглеждат суперреалистично и реалистично. Празнични : Сладки елфските крака са направени специално за честването на празници и са идеални за витрината на вашия магазин. Подарък : Това е награда, която ще ви направи щастливи, и чудесен подарък за нов дом за вашето семейство, приятели и близки. Сладки елфските крака : Уникални приказно елфските крачета под формата на елхи, които изглеждат супер реалистични и реалистично.Украса : Използвайте тази красива окачване под формата на краката на елфа за декорация на есенните, зимните и коледните празници в дома ви или в закрития открито.Украса : Използвайте тази красива окачване под формата на краката на елфа за декорация на есенните, зимните и коледните празници в дома ви или в закрития открито. Ръчно измерване размер, може да има някои отклонения (в рамките на ± 1 см), действителният размер има предимство в насипно състояние.Сладки крачета елф : Уникални приказно крака елф под формата на елхи, които изглеждат суперреалистично и реалистично. Коледен елф крака висящи декор Забележка.Ефектно окачване-шарм за коледната почивка.Коледна украса с пълни крака елф, приклеенные към дървото, стилове : У нас има различни стилове, за да направите избора си, за да посрещне всички ваши нужди в празнична украса.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт