Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Кошница от ракита Cabilock От Плетеного Ратан За Съхранение, Кутия, Кошница за Пикник, Кошница за дрехи с Заячьими уши (Светло кафяв)

Кошница от ракита Cabilock От Плетеного Ратан За Съхранение, Кутия, Кошница за Пикник, Кошница за дрехи с Заячьими уши (Светло кафяв)

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Ако се сложи в нея малко пресни плодове и зеленчуци, която е атрактивен подарък за вашите получатели- Поставете в него малко пресни плодове и зеленчуци, и тя ще се превърне в атрактивен подарък за вашите получатели.Диапазон за многократна употреба : това е декоративна кошница, но също така и кошница за багаж.Тя е добре е направена от висококачествен PVC и желязо, трайна и практична за безопасна употреба. Имитирующая от ракита, ратан, кошница за съхранение, може да се използва за дома, пикник, пролетни разходки и т. - Имитативната изплетен кош за съхранение, вътрешна декоративна кошница, изискана и изключително практични.- Размер : 36, 00 X20, 00 X16, 00 см / 14, 15 X7, 86 X6,29 инча.Характеристики - Цвят : светло кафяво. Имитативната изплетен кош за съхранение, вътрешна декоративна кошница, изискана и изключително практични.-Размер : 38x20 виж Предпоставка включва 1 х кошница за съхранение.- Диапазон за многократна употреба : това е декоративна кошница, но също така и кошница за багаж.Описание на Този обект представлява имитационную ракита кошница за багаж от ратан с фина обработка. - Цвят : светло кафяво.Тази кошница за съхранение на чудесно за съхранение на зеленчуци, плодове или някакъв друг малките неща.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт