Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Перални Дъски-Старомоден Дъска За Пране на Дрехи цокъл цокъл За Пране на Дрехи Гладене на Ризи Дъска за чисто Бельо Дъска за Ръчно Пране 50X17 СМ Противоскользящий По?

Перални Дъски-Старомоден Дъска За Пране на Дрехи цокъл цокъл За Пране на Дрехи Гладене на Ризи Дъска за чисто Бельо Дъска за Ръчно Пране 50X17 СМ Противоскользящий Подложка За Пране на Дрехи цокъл

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Дъска за пране на дрехи : Целият външен вид на продукта е проста и е щедър. Описание на домакински цокъл от 1 бр.Уникален дизайн : Нескользящая конструкция може ефективно да се плъзне при използване на сапун или почистващ препарат. Пратката включва 1 х пране на борда. Практичен инструмент за пране на пералня дъски за дрехи Характеристики - Цвят : каки.Цокъл за бельо Мини-ръчно миене цокъл за бельо : идеален за пране на бельо, чорапи, бебешки дрехи, хавлии, шалове и т.Дъска за ръчно пране : както и вълнообразна повърхност, предназначени за увеличаване на триене.- Размер : около 50x17x1,8 см, 19,65x6,68x0,71 инча.Висококачествени материали : внимателно почистване на дрехи, без да наранява нея.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт