Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
GLO24K Вечна хранителна златна маска с 24-каратово злато, недостиг на кислород кожата и витамин С, Т.е. Мощна формула за сияйна кожа.

GLO24K Вечна хранителна златна маска с 24-каратово злато, недостиг на кислород кожата и витамин С, Т.е. Мощна формула за сияйна кожа.

BGN 31.75
 

Налично за поръчка
Продукти

ВРЕДНИ АРОМАТИЗАТОРИ ⚡ ВИСОКОЕФЕКТИВНИ АНТИВОЗРАСТНЫЕ СЪСТАВКИ - обогатена с мощни антивозрастными съставки от злато 24 карата, аминопептидами и супер-антиоксиданти, Витамини А, С, е - всички те са известни със своите антивозрастными свойства, тази маска се бори с видими признаци на остаряване, за да постигне най-добри резултати.ДАЙТЕ ВОЛЯ НА СИЛАТА НА ЗЛАТО.Той подхранва кожата отвътре отлични антивозрастными съставки, придающими я сияйна, безупречен външен вид.ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА.Сега можете да се присъедините към най-тенденция в индустрията за КРАСОТА и да се почувства богата и известна.✨GLO24 K - ЗЛАТЕН СТАНДАРТ за ГРИЖА за КОЖАТА.Луксозна текстура на тази маска ще съживи кожата ви и ще ви зареди с енергия за няколко часа след всяко прилагане.Начин на приложение : Нанесете на чиста кожа на лицето и шията.GLO24 K предоставя високо качество, изключителни, ориентиран към резултатите средства за грижа за кожата "произведено в САЩ" спа ниво.КУПЕТЕ СЕГА И ДАЙТЕ ВОЛЯ НА СИЛАТА НА ЗЛАТО. ? ВИСОКОЕФЕКТИВЕН МАСКА против СТАРЕЕНЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ на РЕЗУЛТАТИТЕ – Тази маска против стареене 24-каратово Timeless противоречи на процеса на стареене, намаляване видимостта на фините линии, бръчки и други видими признаци на преждевременно стареене. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ.НЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ. НЕ ТЕСТИРОВАЛСЯ НА ЖИВОТНИТЕ. ✨ МАКСИМАЛНИТЕ АНТИВОЗРАСТНЫЕ РЕЗУЛТАТИ - Стареене златна маска GLO24 K Timeless 24-каратово разработен за печалба, захранване и зареждане на кожата, придава сияен вид.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт