Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Отразяваща нашийник за кучета Регулируем нашийник Дишаща Отразяваща лента за яката D-образен пръстен е Подходящ за средни и големи каишки за кучета и бързи пряжек (

Отразяваща нашийник за кучета Регулируем нашийник Дишаща Отразяваща лента за яката D-образен пръстен е Подходящ за средни и големи каишки за кучета и бързи пряжек (66 * 5,0 см-тъмно син)

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Продукти

Свързан с D-образен пръстен на персонален яка за куче, на каишка с ошейником лесно се освободи ?? Каишка и нашийник за кучета : Регулируема отразяваща нашийник с 5-футовым каишка, по-удобен и свободен, за да излезете на улицата.Спецификация : Тип на продукта : Нашийник за кучета Материал : Изкуствена кожа предназначение : за Средни кучета : чау-чау, гранична овчарка, хъски, shetland, шнауцер, английски кокер, американски кокер, бул териер, Shiba-ин, английски териер и т.Быстросъемный яка и каишка за кучета със средни размери, подходящи за ходене, джогинг и пътувания. Големи куче : голдън ретривър, Аляска, лабрадор, Суму, немска овчарка, гуму, голяма бяла мечка, ротвайлер, далматинци, доберман, акита, бернская планинска, кавказка овчарка и т. ?? Лесна настройка на комфорт на кучето : Нашийник за кучета средни оборудван быстросъемной ключалката. ?? Удобен дизайн за кучета : светлоотразителни нашийници и каишки за кучета имат няколко шевове светлоотразителни за поддържане на добра видимост през нощта.?? Удобен дизайн за кучета : светлоотразителни нашийници и каишки за кучета имат няколко шевове светлоотразителни за поддържане на добра видимост през нощта. ?? Каишка и нашийник за кучета : Регулируема отразяваща нашийник с 5-футовым каишка, по-удобен и свободен, за да излезете на улицата. ?? Обновен нашийник за кучета : сверхпрочный каишка за кучета с предохранительной катарама, която може да се определи, от дебел метал и отлично качество на изработката.Быстросъемный яка и каишка за кучета със средни размери, подходящи за ходене, джогинг и пътувания.Лесно се побира и се отстранява. ?? Лесна настройка на комфорт на кучето : Нашийник за кучета средни оборудван быстросъемной ключалката.Лесно се побира и се отстранява. ?? Удобен за хващане : Вътрешен пръстен и дръжка дишаща нейлонового яка за домашни любимци са изработени от неопрен, което е удобно за ръцете, ударопрочен и е устойчив на жеванию, както и е безвреден за козината и кожата на кучета.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт