Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
GRETD Нашийник за домашни любимци на задната седалка с Регулируема каишка, нашийник за Коте, Аксесоари за домашни любимци (Цвят: A, Размер: One size)

GRETD Нашийник за домашни любимци на задната седалка с Регулируема каишка, нашийник за Коте, Аксесоари за домашни любимци (Цвят: A, Размер: One size)

BGN 39.53
 

Налично за поръчка
Продукти

ТРАЙНОСТ : Нашите яки са изработени от висококачествен найлонов плат и имат закручивающиеся обков от цели пряжек от с сплав Размер : Размер на колие : 35-47,5 Размер на колана : 42,5-75 см пакет включва : 1 каишка за домашен любимец.Тъй като яка може да се коригира в съответствие с размера на тялото на вашия домашен любимец и да гарантират сигурността му, той е подходящ не само за домашни кучета, но и за други домашни животни, включително и котки, домашни прасета и т. размер : Размер на колие : 35-47,5. При желание на домашен любимец може лесно да се приложи към дървото или друга солидна подкрепа, за да се защити от него. При желание на домашен любимец може лесно да се приложи към дървото или друга солидна подкрепа, за да се защити от него. размер : Размер на колие : 35-47,5. Забележка : поради осветление и различни монитори цвета на продукта е на снимката може леко да се различават от истинските продукти.ТРАЙНОСТ : Нашите яки са изработени от висококачествен найлонов плат и имат закручивающиеся обков от цели пряжек от с сплав.Тъй като яка може да се коригира в съответствие с размера на тялото на вашия домашен любимец и да гарантират сигурността му, той е подходящ не само за домашни кучета, но и за други домашни животни, включително и котки, домашни прасета и т. При желание на домашен любимец може лесно да се приложи към дървото или друга солидна подкрепа, за да се защити от него. Този нашийник помага за задържане на вашия домашен любимец на място и позволява да се избегне отвличане на вниманието, предвидени за кучета и котки.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт