Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Nadula шоколадово кафяво блондинистый Съраунд вълнообразни перука 13x4 от естествена коса на дантели, прозрачна дантела пред перука с мелированием, бесклеевой цветна ?

Nadula шоколадово кафяво блондинистый Съраунд вълнообразни перука 13x4 от естествена коса на дантели, прозрачна дантела пред перука с мелированием, бесклеевой цветна перука, предварително выщипанный по линията на растеж

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Може да се направи перука със собствените си ръце и да промени стила си в съответствие с вашите предпочитанияИзбелени възли, не изискват допълнителна обработка. Политика на опаковката и връщане : В комплекта е включена 1 единица кафяво-блондинистого перуки от човешка коса с волнистостью 13 X4 на дантели и много подаръци.Можете да го носите на среща, парти, абитуриентски бал, всеки ден и сватба. надежден и удобен.Може добре да оцветите и белина. Материал на косата Nadula : шоколадово кафява перука от естествена коса на дантели 13x4, перука от естествена коса премиум-клас 12 A за жени; Не добри. Предимствата на перуката от човешки косъм с масова вълна : От дантела размер 13 X4 от ухо до ухо може да се направи свободна част, кок или опашка. Кафява блондинка подчертава правене на обемна вълна от перуката на съвсем малък : 13x4 прозрачен дантелен перука от човешка коса отпред може да е идеално се комбинира с всички цветове на кожата, предварително выщипанный от детски коса.когато и не спутывается, стегнато и подредено, без сухо края. прозрачна дантела размер 13x4 от ухо до ухо. перука от човешка коса 100% от премиум-клас. Шапка за перука : среден размер (обиколка на 22-22,5 инча), се регулира с помощта на 2 фиксаторов и 3 гребени.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт