Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
ТИШИНИНГ, Къси, Кафяви Перуки в стил Pixie за жени с Бретон Тъмно-Кафяви и Смесени Светли и Вълнообразни Многослойни Перуки с Къса Подстрижка за момчета, Натурални и С?

ТИШИНИНГ, Къси, Кафяви Перуки в стил Pixie за жени с Бретон Тъмно-Кафяви и Смесени Светли и Вълнообразни Многослойни Перуки с Къса Подстрижка за момчета, Натурални и Синтетични Косми, Сменяеми Перуки за Дневна партита

BGN 14.45
 

Налично за поръчка
Продукти

Дамски многослойни космати перуки - той е сладък, тъмно-кафяв с удоволствие цвят на косата създава приятен и бляскав вид, истински и естествен, можете да ги носите на срещи, партита, пътувания и т Като се има предвид разликата в обиколката на главата на всеки човек, ние сме разработили 2 регулируеми лента в задната част на шапка за перука, която може да се регулира между 8-степенна скоростна кутия, за да отговарят на нуждите на повечето хора.Слоеве нарязан бръснач кафява перука pixie cut могат да бъдат пухкави и многослойными от кутията, така и на плоски и гладки и за създаване на различни визуални ефекти. [Въпроси, представляващи обща загриженост (за кратко кафява перука в стил pixie)] : 1. Ако имате някакви въпроси по отношение на късо кафяво вълнисто перука, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние незабавно ще ви отговорим. Бретон може да се режат в зависимост от вашите нужди, по-добре да се промени формата на лицето.Кратък многослоен перука кафяв цвят, с два регулируеми джапанки подходящи за повечето форми на главата, има 8 механизми, с помощта на които можете да се отпуснете или затегнете перука за по-добро прилепване към главата, вътрешната шапчица разполага с мрежа от рози и открит патици, дишаща, комфортна, подобрява циркулацията на въздуха, запазва кожата на главата хладен и ви дарява с блясък, дори през лятото., [Моля, имайте предвид] : 1. Прилича ли на перука върху снимка?Перука на снимките е леко прибрани преди да е направена снимката. Може ли да се регулира размерът на перука?Средният размер на шапки на този кафяв синтетичен вълнисто на перука е 22,5 инча. Има ли разлика в цвета на перуката?Цвят на перуката ще се различават малко от разликата в настройките на монитора, осветление на снимане и личен разбирането на цветя, но разликата в цвета между реалния продукт и на образа е много малка, действително продукт изглежда по-добре. Размер може да варира в зависимост от метода на измерване с грешка от 1 см до 3 виж 3.Когато получите пратката, не само разход на кафява перука с къса коса, но и малък подарък под формата на двойки на миглите и шапка за перука, които ще ви помогнат по-добре да носи перука.Свойства на продукта : [косата Цвят] : тъмно-кафяв и смесен blond [Структура на косъма] : рошав многослоен вълнообразни перука [Прическа] : перука с бретон в стил pixie [Материал на косъма] : висококачествено синтетично влакно, термостойкое, естествено матирано, меко и гладко, устойчива форма на [подходящ за тълпата] : начинаещи и любители на перуки, заети хора, мързеливи хора, хора, които нямат коса, поради болест и т.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт