Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Стара Шнола за коса FOMIYES, Китайска Шнола за коса за Момичета, Сватбени Накити За Косата, Черепаховая Шнола за Коса, Декоративни Щипки За Коса, Аксесоари за Момичета, ?

Стара Шнола за коса FOMIYES, Китайска Шнола за коса за Момичета, Сватбени Накити За Косата, Черепаховая Шнола за Коса, Декоративни Щипки За Коса, Аксесоари за Момичета, Фиби за Коса С Кристали, Дамски Шнола за Коса,

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Продукти

МЕТАЛЕН НОКЪТ за КОСА - елегантна стилна докосването до косата, когато бързате РЕТРО прическа - Ретро-дизайн, по-лесно да се направи прическа със собствените си ръце. РЕТРО прическа - Ретро-дизайн, по-лесно да се направи прическа със собствените си ръце. - Нашата творческа шнола за коса може да направи косата си толкова стилно, както винаги! китайски цвете - това е традиционен аксесоар за коса за дамите, китайска шнола за коса за момичета. - Сложна структура и занаят, я правят уникална и отличителна бронзов заколкой във формата на цвете в китайски стил.Описание на продукта Аксесоари за коса от естествен камък Нашата цвете шнола за коса изработена от висококачествен материал, много декоративни в употреба.Списък на пакетите 1 x шнола за коса Характеристики -Размер : 5. -Цвят : както е показано на винтажной заколке за коса -Материал : бронз, шнола за коса с мъниста - Тази шнола за коса може да се превърне в страхотен подарък за вашите любими хора, декоративни заколкой за коса.ПРЪЧКА ЗА КОСА е Изработена от материал, удобен за използване.Аксесоари за булката - ще бъде звезда, сияеща в тълпата, когато сложите своите.ПРЪЧКА ЗА КОСА е Изработена от материал, удобен за използване.ИГЛИ за коса в китайски стил - ретро дизайн, по-лесно ви е да направите прическа със собствените си ръце.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт