Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
10.1-инчов таблет Onn / Модел: Калъф ONA19TB003, [Стойка] устойчив на удари силиконов калъф + калъф-скоба за КОМПЮТЪР-таблет за 10.1-инчов таблет Onn (черен)

10.1-инчов таблет Onn / Модел: Калъф ONA19TB003, [Стойка] устойчив на удари силиконов калъф + калъф-скоба за КОМПЮТЪР-таблет за 10.1-инчов таблет Onn (черен)

BGN 7.33
 

Налично за поръчка
Продукти

1"1-инчов таблет Walmart Onn за години напред.Нашата цел : да Отговори на потребителското търсене и да предостави удовлетворенный услуга!Силиконов калъф-поставка за маса Onn 10,1 " Съвместимост : Специално разработен, за да ценното си 10. ❤【Лесно почистване】 : лесно се сваля и инсталира, той е водоустойчив, така че можете да се измива директно с вода.1 "Tablet / ONA19 TB003, не е подходящ и за други модели таблети ONN 10. ❤【Пълна защита】 : Висококачествен силикон абсорбира всякакви удари, които може да получите вашия таблет от всякакви случайни падания или удари, гуманизированный дизайн прави защитен калъф е по-добре-подходяща за 10-инчов таблет с Android, монтаж и демонтаж и по-удобни.Материал : този продукт е произведен от действително нетоксичен екологично чист силикон.【Внимание】 : Съвместим само с Onn 10. (Независим притежателя подвижни. ❤【Делото влакчета】 : Вградена поставка, научен дизайн подложки за осигуряване на удобен ъгъл на гледане при гледане на видео паметта, изпращането на текстови съобщения, игри или обучение и т. 【Внимание】 : Съвместим само с Onn 10.Защо 8 Wireless : компанията 8 Wireless винаги се стреми да предоставя продукти, вдъхновени хора.Но, моля, не забравяйте, че не може да позволи на детето да го сложите в устата.1 "Tablet / ONA19 TB003, не е подходящ и за други модели таблети ONN 10. 【Внимание】 : Съвместим само с Onn 10.Не се притеснявайте, ако продуктът се боядиса по време на употреба.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт