Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Diamond Graphics Не се Притеснявайте за това, което правя. Се притеснявай за това, Защо Ти Беспокоишься За това, което правя. (8-3/4 x 2-1 / 2) Стикер на бронята, вырезанная печат, з?

Diamond Graphics Не се Притеснявайте за това, което правя. Се притеснявай за това, Защо Ти Беспокоишься За това, което правя. (8-3/4 x 2-1 / 2) Стикер на бронята, вырезанная печат, за прозорци, автомобили, камиони,

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Продукти

Може да се прилагат на повечето гладки и чисти повърхности - прозорци, автомобили, шкафчета, преносими компютри - нищо!Инструкции за употреба са приложени за професионален монтаж.Пълна инструкция за заявление е приложен за получаване на лесни и професионални резултати.Размер на около 8-3/4 "x 2-1 / 2".Размер на около 8-3/4 "x 2-1 / 2".Щанцоване от качествени материали, срок на служба за повече от 6 години - е предназначена за външна употреба.Стикер изрязана чашка.Може да се прилагат на повечето гладки и чисти повърхности - прозорци, автомобили, шкафчета, преносими компютри - нищо!.Пълна инструкция за заявление е приложен за получаване на лесни и професионални резултати.Бистра, на трансферния лента за по-лесно нанасяне.Единственото нещо, което трябва да се приложи, е това, което е показано бял цвят.Щанцоване от качествени материали, срок на служба за повече от 6 години - е предназначена за външна употреба.Изработен е от материал от шест години срок на експлоатация.Бистра, на трансферния лента за по-лесно нанасяне.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт