Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Тенис топки WookYumy за игри на домашни любимци, 2-инчови Топки за Тенис за Дресура на кучета за малки кучета със Средни Размери, Интерактивни Топки За игри с Кучета, Под?

Тенис топки WookYumy за игри на домашни любимци, 2-инчови Топки за Тенис за Дресура на кучета за малки кучета със Средни Размери, Интерактивни Топки За игри с Кучета, Подходящи за всички 2-инчов установки за кучешки

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Продукти

В една опаковка 12 играчки топки tennins, те са еластични, меки и дюральбовыеАко имате някакви проблеми с нашите тенис топки, моля, не се колебайте, първо се свържете с нас по електронната поща.Автоматична стартера за топки и съвместими топки за мини-тенис са необходими, за да получават много повече удоволствие.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да осигури отлична резолюция.Моля, отделете ASIN # : B0 B8 S2 YGB7 или ASIN # : B0 BPM67 HF5, те са като по този начин устройство за стартиране топки, което е съвместимо с мини тенис топки.Кучетата обичат да играят с метателем кучешки топки, те могат да играят в тази любимата си игра, дори когато ви няма у дома. Брой : 12 бр /опаковане. (ЗАБЕЛЕЖКА : Големи кучета могат да поглъщат малка топка!).В слънчеви уикенда или празнични дни, това е идеалният избор, за да отидете в природата, пали с кучета.Той е идеален за кучета, които играят в паркове, в тревни площи, в двора или само в къщата. 【Забавление и упражнения】 на топка за Тенис - това е не само добър избор за игри с куче и нейното куче, но и за поддържане на енергия и здраве на любимите си кучета или котки.Отличен за дресура на кучета и интерактивни игри.Идва пролет, може ли лятото да бъде далеч зад себе си?. Размер : Диаметър 2 инча.Нейната лесно да се прекъсне за използване с домашни кучета.Тенис топки са устойчиви и няма да навредят на зъбите на кучето. 【Игра на закрито и на открито】 Ярко-зелен цвят позволява лесно намиране на интерактивни топки за кучета при игра на закрито и на открито.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт