Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Перуки XZGDEN, Перуки, направени от коса, перуки, съвместими с женски Прави перуки от естествена коса на Дантели, Прави Перуки, изработени От Човешка Коса, бразилски Пр?

Перуки XZGDEN, Перуки, направени от коса, перуки, съвместими с женски Прави перуки от естествена коса на Дантели, Прави Перуки, изработени От Човешка Коса, бразилски Предварително выщипанные перуки, изработени От Човешка

BGN 53.71
 

Налично за поръчка
Продукти

Нашата фабрика има 20-годишна история за обработка на коса, и при нас работят хиляди професионални работнициПерука с директни връзки отпред.Надяваме се, че нашите перуки ще ви даде увереност и красота.Богат опит и строг контрол на качеството позволяват на нашите продукти е най-добре отговарят на вашите изисквания. ??????????? Описание на продукта [Перука] ние сме фирма, специализирана в посрещането на нуждите на повечето перуки.to ще ви представим един съвсем нов начин на.Нашата цел е да ви предоставим възможно най-добрия опит пазаруване.??????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Харесва това ? Добър перука, толкова съм изненадана, че го носеше в себе си - най-добрата коса в историята, най-добрият перука за парите си.Подходящ за всеки повод : всекидневна употреба, също може да се използва Съвместим с партита, тематични партита, концерти, свадьбами, официалните срещи, ангажименти, etc.Надяваме се, че нашите продукти винаги ще бъдат с вас, да Промените външния си вид с помощта на нашите перуки, съвместими с косплеем, и добавете универсалност на вашия стил с помощта на дълги и къси евтини перуки с директни кружевными предните перуки, направени Преди покупка, моля, потвърдете, цвета и стила, от които имате нужда.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща и ние ще ви отговорим на тях в рамките на 24 часа.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт