Към касата 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
HANYUDIE Дълъг Кафяв Вълнообразни Перука за жени 28 инча, Омбре, Кафяви Мелирование, Перука Средна Част, Натурална Замяна на Косата на Перука е за Ежедневна вечерна упот?

HANYUDIE Дълъг Кафяв Вълнообразни Перука за жени 28 инча, Омбре, Кафяви Мелирование, Перука Средна Част, Натурална Замяна на Косата на Перука е за Ежедневна вечерна употреба (Кафяв Разход blond)

BGN 18.68
 

Налично за поръчка
Продукти

Освен това, ние използваме Fulfillment by за доставка вас стоки, което прави по-красив и чаровен!. ? Най-добрите грижи : след Получаване на перука, можете да се грижите за него първо долу, после на средата и най-накрая, на дъното, за да му е лесно да завърже на възел, както и ще се увеличи времето за ползване (всички перуки, когато се грижат малко падане на косата, особено за първи път).? Частично дантела : В тази перука се използва лейси линията на растеж на косата на ръчно изработени, която по-реалистична и естествена. ? Случаи на употреба : подходящи за ежедневна употреба, Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и т. ? Гаранция услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние сме във връзка 24 часа в денонощието. ? Напомняне : снимка е направена от камерата, и на различни монитори компютър и мобилен телефон ще бъде малка разлика в цвета, че е нормално явление.От двете страни на перука с две изравняващи апликации, които могат да се навивам на фиксирана позиция в зависимост от различните ситуации. ? Шапки и размер : еластична мрежа и две свободни шапка за перука прави носенето по-удобно.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт